WestCord Strandhotel Seeduyn

Ambassadeur Waddenzee Werelderfgoed Ambassadeur Waddenzee Werelderfgoed

Vlieland

WestCord Strandhotel Seeduyn op Vlieland is gelegen op een van de meest betoverende plekjes in Nederland. Het is het enige hotel op Vlieland dat zo vrij en direct aan zee ligt.

De sfeer van Strandhotel Seeduyn is uitermate ontspannen, en overal in en rondom het hotel kun je genieten van adembenemende vergezichten over de Noordzee en het prachtige witte zandstrand van Vlieland.

Voor een verkwikkende ervaring kun je eenvoudig vanuit het hotel naar het strand gaan voor een natuurlijke scrub. Als je liever ontspant zonder dat de zandkorrels om je heen vliegen, biedt het wellnesscenter van WestCord Strandhotel Seeduyn een uitstekende oplossing. Bij WellCome Wellness Vlieland kun je helemaal tot rust komen met maar liefst 900 vierkante meter aan wellnessfaciliteiten, waaronder een sauna, zwembaden, schoonheidssalon en fitnessruimte. Daarnaast beschikt het hotel over diverse andere faciliteiten, zoals een gezellige juttersbar met biljarttafels, bowling- en kegelbanen, tennisbanen en een manege.

Ook zakelijke gasten zijn van harte welkom bij Strandhotel Seeduyn. Het hotel is een ideale locatie voor het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten, met diverse vergaderzalen geschikt voor meer dan 500 personen. Alle evenementen worden georganiseerd door het ervaren evenementenbureau Island Events by WestCord, dat met hun uitgebreide kennis van het eiland je perfect kan ondersteunen om jouw visie waar te maken.

Mocht het mogelijk zijn om naast de website van Seeduyn ook nog door te linken naar de Island Events website dan zouden we dat erg fijn vinden! 😊

Vanaf het hotel ben je zo in de gezellige dorpsstraat en kunnen gasten vrijblijvend gebruikmaken van de bus van en naar de haven. Bovendien vormt het hotel een uitstekende uitvalsbasis voor talloze fiets- en wandelpaden.

Bij WestCord Hotels streven we voortdurend naar duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieubescherming. We nemen deze verantwoordelijkheden serieus en zijn er trots op dat al onze hotels het Green Key-certificaat dragen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je WestCord Strandhotel Seeduyn

Badweg 3
8899BV Vlieland
Plan je route

vanaf jouw locatie

Lees meer


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.