Den Burg
Peter en Jose Haker zijn de leveranciers van Echt Texels Lamsvlees. Met lokale boeren werkt hij samen. Het vlees wordt op Texel geslacht en bij Peter zelf verwerkt. Ook bijzonder rundvlees, Gallowayvlees.
Alle 4-Bilder anzeigen
Peter en Jose Haker zijn de leveranciers van Echt Texels Lamsvlees. Met lokale boeren werkt hij samen. Het vlees wordt op Texel geslacht en bij Peter zelf verwerkt. Ook bijzonder rundvlees, Gallowayvlees.De Galloway runderen lopen vrij rond in het natuurgebied De Nederlanden in De Muy op Texel. Ze zijn zelfvoorzienend, waardoor het vlees net even anders smaakt. De Vakslager Haker is gecertificeerd met; Echt Texels Product, Waddengoud en Texels Rundvlees. Ook verkoopt hij van buiten in modder rollende varkens, van Henk Zoetelief, dit vlees wordt door hem met vakmanschap verwerkt tot eerlijk en lokaal vlees van dieren die een goed leven hebben gehad.