Met de zeesleepboot van Harlingen naar Terschelling

Met de zeesleepboot van Harlingen naar Terschelling

Oerol gemist? Zin in een heerlijke vaartocht over het wad én een eilandbezoekje? Vaar tijdens de Dag van Wad op zaterdag 24 juni mee op Zeesleepboot Holland en zet voet aan wal op Terschelling. Om 10 uur ’s ochtends vertrek je uit de haven van Harlingen. Je vaart met maritiem erfgoed door UNESCO Werelderfgoed Waddenzee. Al meanderend beleef je het wad in optima forma. Passagiers kunnen vrijuit over het schip bewegen en de machinekamer en stuurhuis binnenlopen. Kapitein en bemanning vertellen graag over het befaamde verleden van deze oude bergingsjager en zeesleper van Doeksen.

Rond het middaguur kom je aan op Terschelling. Daar staan fietsen klaar en kun je heerlijk je eigen plan trekken op het eiland. Aan boord liggen gidsjes Bestemming Terschelling en Waddenmagazines voor de laatste nieuwtjes en tips. Duik heerlijk onder in het eilandleven, maak een fietstocht langs de waddendijk van Tonnenterrein, via Het Lichtje naar bijvoorbeeld De Ans bij Lies. Geniet van de kleuren en geluiden van het wad.

Rond 17 uur scheep je weer in aan boord van de Holland. Aansluitend varen we weer over het wad en geniet je op volle zee van een Captains Dinner. Rond 20 uur is het weer ontschepen in de haven van Harlingen.

Vaar je mee? Voor meer info en aanmelding: stuur een email naar office@zeesleepbootholland.nl.

Deel deze pagina