Verdeli

DEN HELDER

Lekker, toegankelijk en divers, dat is Verdeli! Deze vegetarische traiteurszaak aan het Breewaterplein biedt heerlijke huisgemaakte maaltijden en snacks voor thuis, duurzame culinaire cadeautjes, een selectie bijzondere biologische wijnen, speciaalbiertje...

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Lekker, toegankelijk en divers, dat is Verdeli! Deze vegetarische traiteurszaak aan het Breewaterplein biedt heerlijke huisgemaakte maaltijden en snacks voor thuis, duurzame culinaire cadeautjes, een selectie bijzondere biologische wijnen, speciaalbiertjes, en meer.

Verdeli staat voor Verde, wat groen betekent in het Spaans en Deli, wat staat voor delicatessen. De keuzes aan maaltijden en snacks variëren van Spaanse vega paella’s tot Griekse moussaka’s en andere Mediterraanse schotels. Duurzaamheid speelt een grote rol bij Verdeli. Zo wordt er met de seizoenen meegegaan en wordt er zoveel mogelijk lokaal en biologisch ingekocht. Voor de liefhebbers van plantaardige opties zijn er diverse maaltijdsalades, seizoensgebonden soepen, tapas hapjes en desserts.

Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Verdeli

Breewaterstraat 18
1781GT DEN HELDER
Route planen

vanaf jouw locatie


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.