Botter

Vlieland

De Botter is een ruime vrijstaande bungalow in de duinen van Ankerplaats. De accommodatie valt op door de lichtinval, Scandinavisch accent en de beleving van de natuur.

De Botter is een ruime vrijstaande bungalow in de duinen, gelegen op de Ankerplaats.

Er is een ruim eigen terrein om de accommodatie heen. Op het terrein zijn verschillende terrassen, zowel op het zuiden als op het noordwesten. De terrassen zijn voorzien van terrasstoelen met tafels en ligstoelen. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 100 meter.

Opvallend aan de Botter is de lichtinval, het Scandinavisch accent en de beleving van de natuur. De moderne woonkamer is fris ingericht met hoogwaardige meubels en de houtkachel geeft een extra belevenis. De kamer ligt drie treden hoger dan de goed uitgeruste woonkeuken. Vanuit de woning zijn openslaande deuren naar het terras, zodat je gelijk in de duinen staat.

Er zijn in de Botter drie slaapkamers, waarvan één met twee éénpersoonsbedden, één met een eenpersoonsbed en een loft bed en één met een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. Op twee van de drie slaapkamers is ook een wastafel aanwezig.

De Botter is een aangename, goed geïsoleerde en verwarmde bungalow.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Botter

Ankerplaats
8899 KA Vlieland
Route planen

vanaf jouw locatie

Meer informatie


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.