't Ailand

Grote cursus vis fileren ‘t Ailand Lauwersoog

Tijdens een fileerdag ga je serieus aan de slag. Met goede uitleg en begeleiding is het oefenen en nog meer oefenen. De enige manier om echt handigheid in het fileren te krijgen is door het te doen. Je oefent met verschillende soorten rondvis en platvis.

Afhankelijk van de interesse van de groep kunnen de koppen en graten worden uitgekookt tot bouillon. Einde van de dag pak je de filets in vacuümzakken voor thuis. Je kan ze daarna als je wilt nog invriezen met een shock freezer.

Visroken
Als het weer het toelaat, zijn ze bij 'tAiland ook vis aan het roken die dag. Dan kun je tussen de bedrijven door ook heerlijk opwarmen bij de rookton en info krijgen over het roken. Mocht dit doorgaan, is dit wellicht een leuk extraatje!

Wann

  • Sonntag, 28. November 2021von 11:00 bis 17:00

Preise

  • 200,00 € Inclusief alle gefileerde vis mee naar huis, een gezamenlijke lunch, thee, koffie, limonade en onbeperkt drinkwater, ingrediënten en materialen.

Hotspot