Striptekenworkshop

Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Delfzijl

Van 15 t/m 24 september 2023 is De Boekenweek van Jongeren. Tijdens deze week maken we jongeren enthousiast om te lezen. Biblionet Groningen organiseert allerlei activiteiten voor jongeren van 15 tot en met 17 jaar, waaronder een striptekenworkshop.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Leren striptekenen

Papier, potlood en gum: met de hand tekenen. Daar draait het om bij de striptekenworkshop ‘Draw’!

Dim Junius geeft je praktische tips en leuke oefeningen. Van eerste schets naar toffe tekening. Je bedenkt en tekent zelf karakters met een verhaal. Misschien ken je Dim van zijn boeken over Brick. Je kunt hem ook al je vragen over (strip)tekenen stellen.

Op maandag 18 september is deze workshop van 16.00 tot 17.00 uur in de bibliotheek Delfzijl, Oude Schans 23. Op donderdag 21 september kun je leren striptekenen van 19.30 tot 20.30 uur in de bibliotheek Appingedam, Professor R.P. Cleveringaplein 5.

Escapebus en 3PAK 
We komen met de biebbus op donderdag 28 september van 10.00 tot 13.00 uur bij de Campus Eemsdelta in Appingedam. In deze rijdende escaperoom staat de nieuwe videogame Assassins Creed Mirage centraal, waarin Basim, een sluwe straatdief met nachtmerrieachtige visioenen op zoek is naar antwoorden en gerechtigheid. Lukt het jou om de antwoorden te vinden?

De game vormt ook het decor in het verhaal dat Rima Orie schrijft voor 3PAK, het gratis geschenk van de Boekenweek van Jongeren. Jongeren kunnen 3PAK gratis ophalen bij de Escapebus of bij de bibliotheek bij hen in de buurt.

Wanneer:
t/m 21 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Striptekenworkshop

9934 cm Delfzijl
Route planen

vanaf jouw locatie

Meer informatie


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.