Vogelexcursie van A tot Z met de Vlinderbalg

Rondvaartbedrijf Lauwersmeer, Anjum

Tijdens deze unieke rondvaart door het Lauwersmeergebied ga je op vogelexcursie met natuurgids en boswachter Hans Gartner. Ga je mee vogels spotten?

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Tijdens deze unieke rondvaart door het Lauwersmeergebied ga je op vogelexcursie met natuurgids en boswachter Hans Gartner. 

Rondvaart Lauwersmeer: Het vaargebied van rondvaartboot Vlinderbalg is hoofdzakelijk het Lauwersmeer. Dit gebied bestaat deels uit Nationaal Park en deels uit ruim vaarwater. Tijdens onze vaartochten vertelt de kapitein over de historie van het gebied maar ook over alle flora en fauna die er onderweg te zien zijn.

In de vroegere Lauwerszee is er sinds 1969 van alles gaan groeien en bloeien. Door de diverse ecologische ontwikkelingen zijn er ruim 40 jaar na de afsluiting van het gebied onder andere allerhande soorten watervogels te zien zoals lepelaars en diverse zwanen, roofvogels als kiekendieven en diverse arenden; maar ook konikpaarden en schotse hooglanders die hier als begrazers zijn ingezet. Beleef aan boord deze prachtige reis van verleden naar heden en ondervind hoe de natuur zich nog steeds ontwikkeld.

Wanneer:
t/m 20 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 9,50 (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Vogelexcursie van A tot Z met de Vlinderbalg
Rondvaartbedrijf Lauwersmeer

Oostmahorn 29
9133DT Anjum
Route planen

vanaf jouw locatie

Meer informatie


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.