De Mobiele Zeefdrukkerij x Jan Ketelaar

Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Sense of Place: Warten auf Flut, Holwerd

Eénmalige unieke happening waarbij je één keer de kans krijgt om een uniek collectors item te maken.

DE MOBIELE ZEEFDRUKKERIJ in samenwerking met JAN KETELAAR

Op zaterdag 23 september hebben Jan Ketelaar - maker van de beelden Wachten op hoog water bij Holwert- en Nynke Runia van De Mobiele Zeefdrukkerij uit Blije het plan om te gaan samenwerken door te gaan zeefdrukken en te signeren bij de beelden Wachten op hoog water.

Eénmalige unieke happening waarbij je één keer de kans krijgt om een uniek collectors item te maken. De bezoekers mogen zelf gaan zeefdrukken onder begeleiding en meewerken in De Mobiele Zeefdrukkerij. Op deze manier ervaren de bezoekers zelf het ambacht van de zeefdruktechniek door het zelf te doen.

Bij De Mobiele Zeefdrukkerij kun je je eigen shirt, tas, theedoek of ander textiel voorzien van een zeefdruk met één van de afbeeldingen van de beelden Wachten op hoog water. Of laat het gene wat je aan hebt voorzien van een zeefdruk. De bezoekers hebben keuze uit diverse zeefdrukramen. Deze zeefdrukramen zijn voorzien met verschillende ontwerptekeningen van de beelden Wachten op hoog water.

De pas gezeefdrukte shirts laten we eerst drogen door de wind aan de waslijn. Zodra de inkt gedroogd is, kunnen de bezoekers het kledingstuk, tas etc. meenemen van de waslijn of weer aantrekken. En alleen een zeefdruk maken is niet genoeg.....Jan Ketelaar is aanwezig om de zeefdrukken op shirts, tassen etc. te signeren. Samen gaan we er iets moois van maken!

ZEEFDRUKKEN en SIGNEREN bij de beelden WACHTEN OP HOOG WATER

De Mobiele Zeefdrukkerij is veelal te vinden op festivals en evenementen in binnen- en buitenland.

Wanneer:
t/m 23 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie De Mobiele Zeefdrukkerij x Jan Ketelaar
Sense of Place: Warten auf Flut

Nieuwe Zeedijk
9151AE Holwerd
Route planen

vanaf jouw locatie

Bel ons


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.