Groeten uit Delfzijl

Tentoonstelling Groeten uit Delfzijl

Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Opvallend is, dat er veel vernieuwd is in Delfzijl, waardoor het soms moeilijk is om gedeelten van de oude binnenstad thuis te brengen. Maar bepaalde plekken, zoals het station en het gemeentehuis lijken zonder kleerscheuren de tand des tijds te hebben doorstaan.

Dankzij oproepen via de lokale en sociale media heeft het museum vele bruiklenen en schenkingen mogen ontvangen ten behoeve van deze tentoonstelling.

Ihkv Corona maatregelen is vooraf telefonisch reserveren gewenst: tel. 0596-632277. Het museum mag maximaal 100 bezoekers op zelfde moment toelaten. Komt u spontaan, zonder afspraak, dan bestaat de kans dat door drukte geen toegang verleend kan worden. Alle bezoekers worden geregistreed in de lijn van de verplichtingen voortvloeiend uit de Corona maatregelen.

Openingstijden: Maandag t/m zondag van 10:00 - 17:00 uur.

Entree:
Volwassene (vanaf 18 jaar) € 8,-
Kind (4 t/m 17 jaar) € 4,-
Kind (0 t/m 3 jaar) gratis
Familieticket (2 volwassenen en max. 2 kinderen) € 18,-
De nationale museumkaart is geldig in het MuzeeAquarium.

Preise

  • 8,00 € Kind (4 t/m 17 jaar) € 4,- Kind (0 t/m 3 jaar) gratis Familieticket (2 volwassenen en max. 2 kinderen) € 18,- De nationale museumkaart is geldig in het MuzeeAquarium. Reserveren toegangstickets is verplicht, telefonisch via 0596 632277

Hotspot