Bierumer School Expo

Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Bierum

Gastkunstenaar Polina Shuvalova heeft tijdens haar residentie in de Bierumer School nieuw werk gemaakt dat ze in september onder de titel Imprints of an Outpost presenteert.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

In haar werk besteedt ze veel aandacht aan de schijnbaar alledaagse ervaringen, die een gevoel van nostalgie oproepen. Zoals het gevoel van de zonnestralen in de ochtend op het gezicht of de herinnering aan lang vergeten familietradities. Het is voor haar van belang om dit tapijt van de dagelijkse ervaring te ontrafelen, waardoor soms ongewenste situaties worden blootgelegd maar anderzijds ook de serene momenten de volledige aandacht kunnen krijgen.  

Polina Shuvalova heeft tijdens haar residentie herinneringen verzameld van dorpsbewoners en passanten. Herinneringen aan hun geboortehuis. Op basis van deze gesprekken heeft ze een ruimte gecreëerd waarin de bezoeker herinneringen kan herleven. In de expositie combineert ze daarbij het tekstuele werk met het visuele. Het resultaat is een verkenning van hoe nostalgie en de hang naar het verleden ontstaan en een verzameling van dierbare herinneringen aan mensen hun eerste huis. In haar werk besteedt ze veel aandacht aan de schijnbaar alledaagse ervaringen, die een gevoel van nostalgie oproepen. Zoals het gevoel van de zonnestralen in de ochtend op het gezicht of de herinnering aan lang vergeten familietradities. Het is voor haar van belang om dit tapijt van de dagelijkse ervaring te ontrafelen, waardoor soms ongewenste situaties worden blootgelegd maar anderzijds ook de serene momenten de volledige aandacht kunnen krijgen. 

Wanneer:
t/m 30 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Bierumer School Expo

Hereweg 12
9906 PE Bierum
Route planen

vanaf jouw locatie

Meer informatie


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.