Atelierroute Harlingen

In het weekend van 21 en 22 mei a.s. openen 40 kunstenaars uit Harlingen en omgeving de deuren van hun atelier voor het publiek. Tussen 11.00 …

In het weekend van 21 en 22 mei a.s. openen 40 kunstenaars uit Harlingen en omgeving de deuren van hun atelier voor het publiek. Tussen 11.00 u en 17.00 u is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in de ateliers om het tentoongestelde werk te bekijken en te zien hoe de kunstenaars werken. Het werk varieert van schilderijen en patchwork tot keramiek en fotografie.  Om een indruk te krijgen van wat er allemaal te zien is, is er op de Willem Barentsz werf, Nieuwe Willemskade (geen huisnummer), 8862 RZ Harlingen een overzichtstentoonstelling ingericht. Dit is een mooie plek om de route te beginnen. De atelierroute wordt georganiseerd door Kunstuitleen HA-15 en kunst sociëteit Zilt uit Harlingen. De folder met informatie over alle deelnemers en een routekaart, is gratis verkrijgbaar bij o.a. de boekhandel van der Velde in Harlingen, de TIP (voormalige VVV) in Harlingen, de Willem Barentsz werf en de deelnemende kunstenaars. Je kunt ook kijken op www.atelierrouteharlingen.nl. De verschillende adressen zijn herkenbaar aan een vlag.  

  • De Atelierroute Harlingen biedt je de kans kennis te maken met kunstenaars uit Harlingen en omgeving en gunt je een kijkje achter de schermen.
  • De Atelierroute wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Harlingen en het Roel Sluiterfonds.

When

  • Saturday the 21st of may 2022 from 11:00 to 17:00
  • Sunday the 22nd of may 2022 from 11:00 to 17:00

Contact

Address:
Willem Barentsz Expedition Ship
Bezoekerscentrum De Barentsz
Wiillemskade
Harlingen
Plan your route
Distance:

Location

Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.