StoryTrail wandeling Terschelling

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail Theaterwandeling Terschelling. Ga mee met verteller Lucia en beleef een heerlijk avontuur vol sagen, legenden en lang vervlogen verhalen.   

De StoryTrail wandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van dorp, bos en strand brengt Lucia de helden en schurken uit de eilander geschiedenis tot leven. Het lijkt waarachtig wel of je zelf even in de schoenen komt te staan van de vissers, de boeren, de jutters en de zeeschuimers die hier vroeger de dienst uitmaakten.

Dwalend door het dorp West-Terschelling en door de natuur ga je meeslepende avonturen meemaken. Scheepsrampen, reddingen, list en bedrog, een zoektocht naar een verloren schat… Allemaal waar gebeurd.  

Hoe die avonturen aflopen? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien op het eiland? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail wandeling Terschelling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.     

When

Prices

  • Reserveren is noodzakelijk. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).
  • Betaalmogelijkheden: Online

Attributes

Location

Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.