Zee van Tijd Holwerd

Holwerd

Welkom bij Zee van Tijd Holwerd, een hotel-restaurant in de historische dorpskern van het terpdorp Holwerd.

Welkom bij Zee van Tijd Holwerd, een hotel-restaurant in de historische dorpskern van het terpdorp Holwerd. Het hotel beschikt over zeven luxe hotelkamers, een restaurant, een terras, een privé sauna en een vergaderzaal.

Holwerd staat bekend als startpunt voor wadlooptochten naar Ameland. Daarnaast is Holwerd uitermate geschikt als uitvalsbasis voor een (dag)tocht naar Ameland en Schiermonnikoog of uitgebreide fiets- en wandeltochten in de omgeving. 

Wij beschikken over een vergaderzaal geschikt voor 14 personen, deze is af te huren in combinatie met hotelkamers, met een retaurantarrangement of met acitviteiten in de omgeving. De vergaderzaal beschikt over een beamer en een scherm, muziekinstallatie en andere faciliteiten zijn zijn ook mogelijk op aanvraag. 

Maak je zakelijke bijeenkomst compleet met een overnachting in onze luxe hotelkamers en diner of borrel in ons restaurant waar gebruik gemaakt wordt van lokale producten. Combineer je vergadering met een activiteit en versterk de groepsdynamiek. Ga bijvoorbeeld wadlopen, huur een fiets en ontdek de omgeving of maak een (dag)overtocht naar Ameland of Schiermonnikoog. 

Sustainable entrepreneur

At Zee van Tijd Holwerd, sustainability is of great importance!

 • Biodiversiteit versterken

  Verschillende soorten planten op het terras.

 • Gebruik van materialen

  Wij gebruiken geen disposables en in het restaurant porselein, suikerpotten en kannetjes melk ipv kleine monoverpakkingen. We gebruiken zoveel mogelijk lokale producten in het restaurant: aardappelen (patat) van de aardappelboer, lokaal vlees (Menno Hoekstra) en vis (Metz Vishandel)

 • Versterken gezondheid en welzijn

  We werken met schoonmaakmiddelen Ozon - op aanraden van GreenKey

 • Versterken van maatschappij en cultuur

  Wij werken veel samen met lokale producten en lokale ondernemers.

Learn more about sustainable travel.
Groepsgrootte overnachten:
max. 7 personen
Groepsgrootte event:
max. 14 personen
Afstand tot jouw locatie:

Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.