National Geographic

Schoonheid van de Wadden - National Geographic Special

De Wadden verdienen speciale aandacht en bezoekers die met respect voor de natuur, dieren en mensen een bezoek brengen aan het gebied. National Geographic is een uitermate geschikt platform om wat extra aandacht te creëren voor dit bijzondere gebied, bij de juiste doelgroep: de natuurliefhebber.

Vanuit het grensoverschrijdende EU/Interreg 'Wadden-Agenda' project is - in nauwe samenwerking met de redactie van National Geographic -  de special 'Schoonheid van de Wadden' tot stand gekomen. De special gaat over zowel het Nederlandse als het Duitse Waddengebied en beschrijft vanuit drie perspectieven (zee, dijk en eilanden) de grootste wildernis van Europa. Filmmaker, fotograaf en ecoloog Ruben Smit schreef het voorwoord en schoot een groot deel van de foto's die terug te vinden zijn in de special.

Downloaden of bestellen?

Ben je geen abonnee van National Geographic, maar wil je de special toch lezen? Dat kan! Download de special hier in pdf. Wil je de special liever thuis ontvangen? Vul hieronder je gegevens in en dan sturen we je een exemplaar toe. 

Bestelformulier National Geographic Special

  • Vul hier iets in als je meer dan één exemplaar wilt ontvangen, vermeld dan ook vanuit welk bedrijf je dit aanvraagd.
National Geographic

“De Wadden geven je energie

- Ecoloog en filmmaker Ruben Smit is al jaren in de ban van de Wadden. Nu werkt hij aan een film over het gebied.

Deel deze pagina