Ik word ook ambassadeur

Het ambassadeursprogramma is voor ondernemers, natuur- en cultuurorganisaties, gemeentes, provincies, onderwijsinstellingen en bewoners uit het waddengebied. Hoe kan je ambassadeur worden? Welke training heb je hiervoor precies nodig? We leggen dit graag aan je uit. 

Hoe word ik ambassadeur?

  • De basis is een tweedaagse gastheertraining Werelderfgoed Waddenzee. Deze worden georganiseerd door de Waddenvereniging en/of het IVN. In het najaar van 2022 volgen nieuwe trainingen. 
  • Vul de groene checklist in en laat zien dat je al actief bent op drie of meer kenmerken.
  • Vul de Waddenambassadeur belofte in. 

Als ambassadeur ben je actief in het netwerk en neem je elk jaar deel aan tenminste één training of workshop in het gebied. Via de agenda kom je het volledige aanbod tegen en daarnaast ontvang je via de nieuwsbrief een regelmatige update met hetgeen er aangeboden wordt. Zodra je een training of workshop hebt gevolgd kan je dit doorgeven zodat je ambassadeurschap actief blijft. Dit kan simpelweg door een mail te sturen naar de projectleider van het ambassadeursprogramma: Karina Pool. 

Contact opnemen

Ja, ik wil graag meer informatie over het ambassadeursprogramma Waddenzee Werelderfgoed en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden

Ik heb de training Waddenzee Werelderfgoed van de Waddenvereniging en/of het IVN gevolgd: *verplicht
Ik heb de Groene Checklist voor ondernemers ingevuld: *verplicht

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.