WestCord Hotel Noordsee

Ambassadeur Waddenzee Werelderfgoed Ambassadeur Waddenzee Werelderfgoed

Nes

WestCord Hotel Noordsee is een 4* hotel op het mooie waddeneiland Ameland. Het hotel is centraal gelegen op het eiland, aan de rand van het dorp Nes op ongeveer 800 meter van het strand.

WestCord Hotel Noordsee is een 4* hotel op het mooie waddeneiland Ameland. Het hotel is centraal gelegen op het eiland, aan de rand van het dorp Nes op ongeveer 800 meter van het strand. In slechts drie kwartier bent u met de veerboot vanuit Holwerd op Ameland. Ameland heeft prachtige natuurgebieden, waaronder natuurmonument "het Oerd". In het afwisselende landschap treft u vier dorpen aan: Nes, Buren, Hollum en Ballum, waarvan Nes het grootste is.

Naast Hotel Noordsee bevindt zich het Natuurmuseum en natuurpark ‘de Vleijen’. Vanaf het hotel beginnen diverse fiets- en wandelroutes die u door het prachtige landschap van Ameland voeren. Het hotel beschikt over comfortabele hotelkamers en ruime appartementen met kookgelegenheid, geschikt voor de hele familie.

In Mr Sandman bent u van harte welkom voor een lunch, een heerlijk diner of een drankje op het terras. In de gezellige lounge met open haard kunt u ontspannen een krantje lezen. Kom tot rust in de sauna, het Turks stoombad of neem een duik in het verwarmde zwembad. Bij lekker weer kunt u in de tuin op een fijn ligbed genieten van de zon. Kinderen kunnen ongestoord spelen in de speeltuin bij het hotel en in de schoolvakanties zijn er speciale Kids & Teens activiteiten. In het hele hotel is gratis Wi-Fi. Op zakelijk gebied biedt Hotel Noordsee twee ruime vergaderzalen voor meer ddan 150 personen.

Duurzame ondernemer

Bij WestCord Hotel Noordsee staat duurzaamheid hoog in het vaandel!

 • Biodiversiteit versterken

  We werken met kruiden in onze tuin die we weer kleinschalig kunnen gebruiken in de keuken.

 • Duurzaam gebruik van water

  Elke kamer heeft zijn eigen boiler, hier brengen we de gast van op de hoogte dat ook zij op vakantie er goed mee om moeten gaan.

 • Duurzame energiebronnen

  We stimuleren onze gast om de bus te nemen of een fiets voor ze te boeken op Ameland.

 • Gebruik van materialen

  Wij werken plastic vrij.

 • Geld als middel voor creatie sociale en ecologische waarde

  Dit doen we in de vorm van sponsoring.

 • Versterken gezondheid en welzijn

  Meerderen leveranciers die op deze manier werken, werken wij mee.

 • Versterken van maatschappij en cultuur

  Het is ons werk om zoveel mogelijk in kansen te denken voor onze gast.

Lees meer over duurzaam reizen
Afstand tot jouw locatie:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.