Hotel Waddengenot

Pieterburen

Op het uiterste puntje van Nederland, gelegen naast Zeehondencentrum Pieterburen en op het startpunt van het Pieterpad, vind je ons gezellige wadloop hotel Waddengenot. In het Waddendorp Pieterburen bruist de Waddenzee en het vakantiegevoel.

Beleef het eilandgevoel op het vaste land! Op het uiterste puntje van Nederland ligt het toeristische dorp Pieterburen, waar ooit het wadlopen is begonnen. Daarnaast is in het dorp het welbekende Zeehondencentrum Pieterburen gevestigd en kun je gemakkelijk een bezoek brengen aan de eilanden Schiermonnikoog en Borkum. Het comfortabele hotel Waddengenot is het officiële startpunt van het Pieterpad. Tevens worden er dagelijks wadlooptochten georganiseerd. Bovendien beschikt het hotel over verschillende faciliteiten, zoals twee a-la-carte restaurants  (waarvan één in Lauwersoog, met prachtig uitzicht over de Waddenzee en het Lauwersmeer) , een Grand Café en een pizzeria. Wil je tijdens je verblijf lekker ontspannen? Dat kan in badhuis Waddenwellness met onder andere een zwembad en een sauna, heerlijk na een inspannende wadlooptocht! En de kinderen? Die springen een gat in de lucht in de speeltuin van maar liefst 2500 m² of sjezen op de skelterbaan! 

Wellness
Ons hotel beschikt over een uitgebreide wellness die vrij te gebruiken is voor al onze gasten, bestaande uit : turksstoombad, Finse opgiet sauna, infrarood sauna, stortdouche (met mist en waterval ), ijsdouche, algehele masseer stoelen, afkoel ruimte & infrarood/lichttherapie.

De openingstijden zijn van 10:00 - 21:00 gekleed & van 21:00 - 23:00 ongekleed. Kom helemaal tot rust tijdens je hotelbezoek aan ons hotel.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel Waddengenot

Hoofdstraat 82
9968 AG Pieterburen
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.