Dromen aan Zee

Dromen Aan Zee verzorgt unieke overnachtingen in de Vuurtoren, Havenkraan en Reddingsboot in Harlingen. Op deze pagina vind je meer informatie over enkele bijzondere arrangementen. Zoals een overnachting in de Havenkraan i.c.m. een overheerlijk diner bij 't Havenmantsje én een unieke ervaring in de reddingsboot. 

Havenkraan Arrangementen

Diner bij ’t Havenmantsje met overnachting in de Havenkraan

Meesterkok Marco Poldervaart en zijn brigade zullen u voorzien van een voortreffelijk 5-gerechten diner van Friese producten uit het achterland en de Waddenzee. U wordt in de watten gelegd onder het genot van het mooie uitzicht over de oude binnenhaven. Het 5-gerechten diner is exclusief drankjes. Het arrangement omvat een 5-gangendiner, een overnachting in de Havenkraan en een ontbijt voor 2 personen.

  • Prijs van het arrangement wo/do/zo: €389,-
  • Prijs van het arrangement vr/za: €419,-

De boeking wordt definitief na controle van beschikbaarheid bij ‘t Havenmantsje. Let op: ‘t Havenmantsje is gesloten op maandag en dinsdag.

Reserveren

Wadden (High) Tea

Wadden (High) Tea bij ’t Havenmantsje met overnachting in de Havenkraan met vroege incheck.

In samenwerking met restaurant ‘t Havenmantsje bieden wij u een overnachting in de Havenkraan met Wadden (High) Tea en een extra vroege incheck in de Havenkraan. Tussen 12:00 en 14:00 serveert het Havenmantsje een uitgebreide Wadden (High) Tea met zoete en hartige hapjes, onbeperkt koffie/thee en fruitsapjes. Hierna bent u vanaf 14:15 welkom in de Havenkraan.

Het arrangement omvat een Wadden (High) Tea, een extra vroege incheck, een overnachting in de Havenkraan en een ontbijt voor 2 personen.

  • Prijs van het arrangement wo/do/zo: €349,-
  • Prijs van het arrangement vr/za: €379,-

Uw boeking wordt definitief na controle van beschikbaarheid bij ‘t Havenmantsje. Let op: ‘t Havenmantsje is gesloten op maandag en dinsdag.

Reserveren

Reddingsboot Arrangement

3-gangen verrassingsmenu

Diner bij Anna Casparii met overnachting in de Reddingsboot.

Samen met restaurant Anna Casparii bieden wij een bijzonder arrangement aan. Restaurant Anna Casparii in Harlingen is gehuisvest tegenover de Reddingsboot, in drie prachtige, indrukwekkende, rijksmonumentale panden daterend uit 1730. Anna Casparii zal u voorzien van een verrukkelijk 3-gangen verrassingsmenu. Culinair genieten! Het arrangement omvat een 3-gangen diner (excl. drankjes), een overnachting in de Reddingsboot en een ontbijt voor 2 personen.

  • Prijs van het arrangement: €249,-

U kunt hier ook nog een privé vaartocht van 2 uur bij boeken, de prijs wordt dan €365,- voor 2 personen. Uw boeking wordt definitief na controle van beschikbaarheid bij Anna Casparii.

Reserveren
  • Meer arrangementen

  • Ontdek de Smaak van de Wadden