Informatie voor ondernemers

Op zaterdag 25 juni vieren we met z’n allen dat de Waddenzee al dertien jaar de status van UNESCO Werelderfgoed heeft. Tijdens de Dag van het Wad willen we inwoners en toeristen mee laten genieten van hoe mooi - en tegelijkertijd hoe kwetsbaar - dit gebied is. Op drie verschillende locaties in het gebied vieren we de verjaardag. Ondernemers uit het waddengebied kunnen hier aan meedoen. 

Hoe doe je mee?

Organiseer een unieke workshop of activiteit passend bij één van onze verhaallijnen en wordt onderdeel van het dagprogramma op één van de drie locaties in het waddengebied. Op de hoofdlocaties Wieringer Eilandmuseum Jan Lont in Hippolytushoef, De Aerden Plaats in Oude Bildtzijl en Activiteitencentrum Lauwersnest in Lauwersoog willen we met elkaar een mooi dagprogramma neerzetten, zodat de bezoeker verrast wordt door de veelzijdigheid van het gebied en haar ondernemers.

Lukt het je niet om een hele dag je onderneming ‘onbemand’ te laten aan het begin van de zomer? Open dan gewoon je deuren en vraag het ‘Ik doe mee met de Dag van het Wad’ pakket aan. Je ontvangt dan een vlag, een poster en een communicatiepakket. Zo laat je bezoekers zien dat je de verjaardag van de Waddenzee viert en dat je trots bent op ons mooie gebied. Wij nemen je ondertussen mee in de communicatie rondom de Dag van het Wad. Zo wordt jouw activiteit meegenomen in ons speciale Wij zijn Wadden programma. 

Een impressie van de editie in 2021

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.