Aanmeldformulier Dag van het Wad 2022

Op 25 juni vieren we alweer de 13de verjaardag van Waddenzee UNESCO Werelderfgoed. Dit vieren we graag samen met jou tijdens de Dag van het Wad! We willen bezoekers tijdens de Dag van het Wad het mooie gebied en de activiteiten die georganiseerd worden, laten ontdekken:

  • Organiseer een unieke workshop of activiteit passend bij één van onze verhaallijnen en wordt onderdeel van het dagprogramma op één van de drie locaties in het waddengebied.
  • Lukt het je niet om een hele dag je onderneming ‘onbemand’ te laten en wil je gewoon je deuren openen voor bezoekers? Meld je dan aan voor de Dag van het Wad-agenda en vraag het ‘Ik doe mee met de Dag van het Wad’ pakket aan.

Maak een keuze uit bovenstaande opties en meld je activiteit aan. Samen vieren we de Dag van het Wad.

Maak een keuze *verplicht

Voeg altijd een hoge resolutie foto (liggend) toe, met minimale afmetingen van 1600 x 1200 pixels. De foto mag niet groter zijn dan 5mb en mag géén tekst bevatten. Heb je een video van je activiteit, deel dit dan met ons via WeTransfer naar info@visitwadden.nl.

Mogen we de bestaande activiteit opnemen in het zomerprogramma van Voel je vrij? *verplicht

Bij het verzenden van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid omtrent het verzamelen van persoonsgegevens. 

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.