Grand Café

Vrienden arrangement

Hoe leuk is dat, slapen in een oud Postkantoor! Bent u van plan om naar Leeuwarden te komen? Dan moet u zeker bij Post-Plaza overnachten. Kom met je vrienden gezellig naar Leeuwarden en ontdek de Friese historische hoofdstad!

vanaf € 79,50

Post-Plaza is ideaal voor groepen en gezelschappen. Door de locatie zijn alle activiteiten op loop- of fietsafstand. Als echte Liwwadders weten wij ook precies wat er te doen is in de stad Leeuwarden. Maak bijvoorbeeld met een groep een stadswandeling met Henk van A Guide to Leeuwarden, beklim de Oldehove en geniet van het bijzondere uitzicht of maak een boottocht met een electrische Greenjoy sloep. Wij regelen alles!

Het vrienden arrangement is inclusief:
2 x een overnachting op een comfortabele kamer met Fries ontbijt in ons Grand Café.
1 x een drie-gangen diner in het Grand Café en/of privé ruimte.
1 x warm ontvangst met koffie/thee en echt Fries suikerbrood.
Prijs vanaf 79,50 p.p.p.n. op basis van 2 personen per kamer

Aanbieding is geldig bij een minimale reservering van 5 kamers. Het arrangement kan gereserveerd worden via José Drenth josedrenth@post-plaza.nl of via 058-2159317. Liever 1 nacht, dan kan ook, dan maken we graag een voorstel op maat.

Dit arrangement is inclusief:

Vrienden Arrangement

VRIENDEN ARRANGEMENT

Kom met je vrienden gezellig naar Leeuwarden en ontdek de Friese historische hoofdstad! Het vrienden arrangement is inclusief: 2 x een overnachting op een comfortabele kamer met Fries ontbijt in ons Grand Café 1 x een drie-gangen diner in het Grand Café en/of privé ruimte 1 x warm ontvangst met koffie/thee en echt Fries suikerbrood Prijs vanaf 79,50 p.p.p.n. op basis van 2 personen per kamer Aanbieding is geldig bij een minimale reservering van 5 kamers. Het arrangement kan gereserveerd worden via José Drenth josedrenth@post-plaza.nl of via 058-2159317. Liever 1 nacht, dan kan ook, dan maken we graag een voorstel op maat.

Neem alvast een kijkje