Sloep

Ontdek Leeuwarden met elektrische sloep en overnacht in Post-Plaza.

Ontdek Leeuwarden als waterstad. Overdag varen door de grachten van Leeuwarden en avonds heerlijk overnachten in Post-Plaza. Dit is de leukste manier om Leeuwarden op een bijzondere manier te ontdekken.

vanaf € 99,00

Ontdek Leeuwarden als waterstad. Overdag varen door de grachten van Leeuwarden en avonds heerlijk overnachten in Post-Plaza. Dit is de leukste manier om Leeuwarden op een bijzondere manier te ontdekken. Dit 2 daags arrangement is inclusief:
1 x overnachting in één van onze hotelkamers.
1 x ontbijt in ons Grand Café.
1 x 3 gangen diner in ons Grand Café.
2 uren varen door de grachten van Leeuwarden in een elektrische sloep, welke jij natuurlijk zelf bestuurt, op de dag van aankomst of op de 2e dag. De boot staat voor je klaar op de door jouw gewenste tijd, op basis van beschikbaarheid. Picknickmand met lekkers erbij reserveren, dat kan!

Dit arrangement is vanaf € 99 per persoon.

Dit arrangement is inclusief:

Beauty Boutique Beba

Relax Arrangement

Kom tot rust in de winter met ons Relax arrangement. De behandeling geeft je lichaam en geest een boost. De Scent of Winter behandeling bestaat uit: Milde en verfrissende Sensi plus reiniging, Enzym Peeling met Vapozone, Meridiaan gelaat massage, Golden Skin Lifting Serum, Cell protect ampul dat zorgt voor een actieve celbescherming, Relax Peel of mask en een Skinvision dag of nacht crème. In het Grand Café zorgt een heerlijke High Tea voor extra ontspanning.

Neem alvast een kijkje