Meesterlijk van smaak

B&B hotel overnachting en gastronomisch genieten in Harlingen

Chef kok Marco Poldervaart en zijn team verzorgen een 4 gangen diner met 4 amuses in zijn restaurant 't Havenmantje. Na afloop wordt u met de taxi naar BnB Oosterpark gebracht.

vanaf € 149,00

2 daags ARRANGEMENT VOOR FIJNPROEVERS

Chef kok Marco Poldervaart heeft een indrukwekkende CV opgebouwd. Met zijn niet aflatende passie om te leren en ontdekken, haalde hij vele prijzen bij grote wedstrijden op zowel nationaal als internationaal niveau en maakte deel uit van het nationaal kookteam. Hij deed een aantal jaren geleden examen voor meester-kok, de hoogste graad van vakbekwaamheid in de horeca in Nederland.

U staat deze avond centraal in het restaurant 't Havenmantsje en maak uw culinaire wensen kenbaar. Het verrassingsmenu bestaat uit een 4 gangen diner met 4 amuses.  De drankjes zijn NIET inclusief.

Na afloop wordt u met een taxi gebracht naar bnb Oosterpark. In deze rustige woonwijk slaapt u prima en geniet u in de ochtend van een prima ontbijt. Natuurlijk met Fries suikerbrood, Friese Landham, Granberry jam en andere lekkerheden.

De genoemde vanaf prijs is gebaseerd op 2 personen.

Dit arrangement is inclusief:

Restaurant 't Havenmantsje Harlingen

Jouke Dantuma BnB oosterpark

2-DAAGS
GASTRONOMISCH ARRANGEMENT

  • 1 x  ( 3 )   4-gangen menu inclusief amuses bij restaurant ’t Havenmantsje (excl. consumpties), verzorgd door Meesterkok Marco Poldervaart en zijn team
  • 1 x taxi vervoer van restaurant ’t Havenmantsje naar BnB Oosterpark
  • 1 x overnachting 
  • 1 x heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren bij B&B Oosterpark
  • De reservering is onder voorbehoud van beschikbaarheid bij restaurant ’t Havenmantsje
    Binnen 48 uur ontvangt u hiervan bericht
  • Klik hier:  " Is  er beschikbaarheid ? "  en/of reserveer direct.

 

Neem alvast een kijkje