Cesar Zuiderwijk en Sietse Huisman met Drumpraat on Tour

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

De Westereen

Golden Earring en drum liefhebbers opgelet! Cesar Zuiderwijk en Sietse Huisman met Drumpraat on Tour te zien en vooral te horen op vrijdag 8 december vanaf 20.00 uur in Poppodium Badhus De Westereen. Vvk via Stager zie ook facebook van Badhús.

Bereid je voor op een unieke backstage Experience met Drumpraat on Tour. De bekende Nederlandse drummer Sietse Huisman maakt al enige tijd furore met zijn online Youtube talkshow over drummen en The drumlife, “Drumpraat”. Het is de ultieme backstage ervaring die te vergelijken is met een combinatie van een concert, VI inside en College tour. Interactief, dynamisch, grappig en spektakel dat is wat Drumpraat on Tour vertegenwoordigd! Een geweldige inkijk in het drummers en muzikanten leven.

Drumpraat gaat On Tour en biedt zijn publiek nu live een unieke inkijk achter de schermen in de sfeer van het online programma. Met altijd een bekende Nederlandse drummer als gast aan zijn zijde, bespreken, presenteren en spelen zij het muzikantenleven on the Road. Deze unieke setting met twee Nederlandse topdrummers neemt je mee naar een wereld van backstage verhalen en mooie performances die je altijd al had willen weten en meemaken.

Met trots presenteert poppodium Badhûs vrijdag 8 december Cesar Zuiderwijk als gast van Sietse Huisman. Cesar Zuiderwijk is een ware drumlegende en heeft eigenlijk geen introductie nodig: hij was vijftig jaar de drummer van Golden Earring, waarmee hij wereldhits als 'Radar Love', 'Twilight Zone' en 'When the Lady Smiles' scoorde. Na het plotselinge einde van de band is Cesar op pad met zijn band Sloper (samen met drummer Mario Goossens van Triggerfinger), een theatervoorstelling en nu ook met Drumpraat On Tour!

Begin jaren 90 haalden 30 enthousiaste fans de Golden Earring voor het eerst naar Kollumerzwaag. Wellicht komen er bij Cesar Zuiderwijk Drumpraat on Tour! ook nog leuke anekdotes voorbij. Mis dit niet en bestel snel je tickets, want vol=vol! VVK zie facebook Badhûs | Zwaagwesteinde | Facebook.

Wanneer:
t/m 8 december 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 17,50 (voorverkoop)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Cesar Zuiderwijk en Sietse Huisman met Drumpraat on Tour

MFA De Hege Seis
Sportloane 2 b
9271 VN De Westereen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.