Minitrip op de Wadden

Meer over de Wadden

Groene Bucketlist

1| Safari op de Wadden

2| Dark Sky Park

3| Plukroute

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de hele TOP 5

Alles over de natuur

Alles over de natuur

Even helemaal tot rust komen doe je op de Wadden! Geniet van de ongerepte natuur. Stap op de boot, laat de hectiek achter je en laad jezelf even helemaal op. 

Culinair genieten

Culinair genieten

Cultuur

Cultuur

Naast bruisende festivals en unieke evenementen in de zomer valt er ook in de winterperiode nog van alles te beleven op de Wadden. Van musea tot een dag op pad met de boswachter. Maar vergeet vooral ook niet de exposities en de concerten in de wintermaanden.

Activiteiten

Activiteiten

Op een Waddeneiland kom je eigenlijk altijd tijd te kort. Er is zo ontzettend veel te doen. Fietsen, wandelen, prachtige routes te paard ontdekken. Of ben jij meer in de wieg gelegd voor iets actievers? Want ook dan hoef jij je niet te vervelen op de Waddeneilanden. Denk aan alle watersport mogelijkheden zoals kitesurfen, windsurfen, golfsurfen óf blokarten. WIl je alles weten over de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Unieke Hotspots

Unieke Hotspots

‘Nergens in Noordwest-Europa tref je zo'n gebied aan. Een enorm, wild, dynamisch gebied waar je je klein en kwetsbaar kunt voelen maar tegelijkertijd een ongelooflijk pure ervaring opdoet'. Ruben Smit

Kom je zelf ook de Wadden ontdekken?

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.