Roompot Strandhuisjes Julianadorp

JULIANADORP

Uitwaaien aan de kust. Wakker worden met het geruis van de golven, strandkastelen bouwen, genieten van het prachtige uitzicht en elke ochtend beginnen met een frisse duik. Vakantie vieren doe je bij strandhuisjes Julianadorp.

Uitwaaien aan de kust.

Wakker worden met het geruis van de golven, strandkastelen bouwen, genieten van het prachtige uitzicht en elke ochtend beginnen met een frisse duik. Vakantie vieren doe je bij strandhuisjes Julianadorp. De strandhuisjes, 90 stuks, bevinden zich direct op het strand van Julianadorp aan Zee, tussen strandpaviljoen Zee van tijd en strandpaviljoen Paal 6. Parkeren kan op de openbare parkeerplaats aan de andere kant van de duinen, vanaf hier wandel je in ongeveer 10 minuten naar het strand. Julianadorp aan zee is een populaire vakantiebestemming onder levensgenieters en watersporters.

In en rond Julianadorp is van alles te doen. Lekker wandelen of fietsen in de natuur. Met de kinderen ga je bijvoorbeeld naar Fort Kijkduin of de eco-vriendelijke en spectaculaire Klim Vallei, waar ze trouwens ook kano’s verhuren en er is een gezellig pannenkoeken restaurant. Op loopafstand van je vakantiehuis kun je surf- en yogales krijgen bij surfschool High5. Of je gaat een dagje golfen, ook geschikt voor beginners, zijn de kinderen mee? Dan kies je natuurlijk voor de minigolfbaan, want die is er ook. Geen zin om thuis te eten? Kies voor een van de vele leuke eettentjes in Den Helder (vraag naar de opties bij de receptie). Of wandel naar een van de strandpaviljoens in de buurt waar je kan genieten van een hapje en drankje. Lekker onderuit, geen haast. Totdat de zon langzaam weer ondergaat.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Roompot Strandhuisjes Julianadorp

Zanddijk 255
1787 PP JULIANADORP
Plan je route

vanaf jouw locatie

Reserveer


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.