Labyrint Retraite

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Folkshegeskoalle, Hoorn

Via mindfull wandelen, creatief schrijven en storytelling in en rond het labyrint maak je een innerlijke ontdekkingsreis naar je zelf en je levensverhaal.

De retraite

Het labyrint wordt sinds mensenheugenis, over de hele wereld, gezien als een symbool van de levensweg. Het begin, het pad, de bochten en de wendingen, het centrum; alle onderdelen van het labyrint zijn metaforen van die levensweg. Steeds opnieuw zijn mensen in de loop der tijd gefascineerd door de kracht van deze vorm. Een labyrint lopen is net als autobiografisch schrijven en coaching in de natuur een manier van reizen, waarmee je in je eigen tempo en op je eigen manier tot bezinning kunt komen. Het brengt je van een dynamische – en veelal stressvolle – buitenwereld naar je binnenwereld. In deze retraite komen deze drie werkvormen op een inspirerende manier samen. Via mindfull wandelen, creatief schrijven en storytelling in en rond het labyrint maak je een innerlijke ontdekkingsreis naar je zelf en je levensverhaal. Een reis, waarin je jouw verlangens, kwaliteiten, en levenslessen onderzoekt en de rust, ruimte en inspiratie vindt om deze te gaan benutten in jouw dagelijkse leefwereld.

4V-model

We laten je via diverse vormen van wandel coaching, storytelling en schrijfoefeningen jouw levensweg ervaren. Naar aanleiding van deze ervaring kijk je vanuit verschillende perspectieven naar jezelf, je levensloop en je levensthema’s. Daarbij volgen we het 4V-model voor Verhalenderwijs coachen: Verkennen, Vinden, Vormgeven en Verbinden. We stimuleren je om je eigen spoor te vinden, te volgen en te ontdekken wat zich wil ontvouwen. Zie het programma.

Voor wie?                                                                           

  • Verlang je naar meer rust en ruimte in lichaam en geest?
  • Wil je graag al wandelend, vertellend en schrijvend op verhaal komen in de natuur?
  • Ben je op zoek naar meer bezieling en bevlogenheid in je leven en/of werk?
  • Wil je een nieuwe levensweg inslaan?
  • Wil je meer bij jezelf komen en leven vanuit je eigen kernwaarden?
  • Heb je behoefte de rode draad in jouw leven(sverhaal) te ontdekken?
  • Ben je geboeid door de symboliek van het labyrint en wil je via labyrintwerk ontdekken wat jouw bronnen van kracht en zingeving zijn?

Wie zijn wij?

Deze retraite wordt begeleid door Marian Dries van www.opverhaalkomenindenatuur.nl en Ria Kauffman. Zij zijn beiden andragoog met vele jaren ervaring in verhalenderwijs coachen, creatief schrijven, en verschillende vormen van systemisch en lichaamsgericht werken. Marian heeft zich gespecialiseerd in wandelcoaching en labyrintwerk. Ria in storytelling en (auto)biografisch schrijven.

Wanneer:
t/m 30 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 1.350,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Labyrint Retraite
Folkshegeskoalle

Folkshegeskoalle Schylgeralân
Badweg Hoorn 11
8896 KC Hoorn
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie over deze cursus


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.