Wilgenheerd-Aktief!

Wilgenheerd-Aktief!

Wilgenheerd-Aktief! Combineer een verblijf op Landgoed Wilgenheerd met een wadlooptocht o.l.v. Peter Rozema van Wadloopavonturen! Landgoed Wilgenheerd is een uniek logeeradres op het Hogeland. Het heeft een kleine natuurcamping, comfortabele gastenkamers en een sfeervol appartement. De perfecte uitvalsbasis om er op uit te trekken. Arjan heeft als sportieveling veel leuke wandel-, fiets- en kanoroutes samen gesteld in deze prachtige omgeving. Om het Groninger Wad en de mooie Waddenkust optimaal te beleven hebben Wilgenheerd en Wadloopavonturen de samenwerking gezocht. Zo kunnen gasten van Wilgenheerd mee met Peter Rozema op zijn wadloopavonturen. Peter is een ervaren waddengids en kent het Wad op zijn duimpje. Hij weet de mooiste plekken en zet de mooiste tochten uit; kortere of langere tochten, van licht tot zwaar. Je zwerft over het Groninger Wad vanuit de omgeving Pieterburen of Noordpolderzijl. Af en toe wordt de pittige oversteek naar Schiermonnikoog gemaakt.

Wanneer

  • dagelijks
  • Peter gaat gemiddeld drie keer per week het Wad op. De planning van de tochten is afhankelijk van het weer en het tij. En als het even kan gaat Arjan mee!

Prijzen

  • € 11,00 Vanaf
  • Wil je meer informatie? Stuur een bericht naar info@wilgenheerd.nl Wil je een verblijf boeken? Reserveer via de site www.wilgenheerd.nl Wil je informatie over de wadlooptochten? Stuur een bericht naar info@wadloopavonturen.nl of check de site www.wadloopavonturen.nl

Locatie