Etmaal op het Wad

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Historische Zeilvaart Harlingen, Harlingen

Geniet al varend van UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee en haar natuurschatten tijdens een prachtige 24 uurs ervaring van droogvallen, wadlopen en overnachten midden op het Wad.

24 uur lang op een historisch zeilschip op de Waddenzee. U gaat tijdens dit etmaal zeilen, droogvallen, wandelen op het Wad, heerlijk eten en lekker slapen op een schip. U kunt actief meezeilen of heerlijk relaxen op het dek en ultiem genieten van het weidse Wad.
Het Wad staat sinds 2009 op de UNESCO Werelderfgoed lijst; het zelfde lijstje als bijvoorbeeld het Great Barrier Reef  in Australië.

Rond het middaguur scheept u in vanuit Harlingen en vaart het schip de haven uit; de zeilen worden gezet. Na een mooie zeiltocht gaat het anker ervoor op de plaats waar het schip gaat droogvallen. Wanneer de avond valt ligt het schip op een weidse zandbank en kunt u een prachtige wadwandeling maken.

Als het donker wordt komt het water terug en na een tijdje drijft het schip weer. Met het geluid van kabbelend water valt u in slaap. Na een stevig ontbijt worden de zeilen gehesen en zeilt u terug naar Harlingen. Meer vakantie vindt u nergens!

Boek deze 24 uurs tocht via de website van Historische Zeilvaart Harlingen.

Wanneer:
t/m 2 september 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 200,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.