Yoga Zomerweek II

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Folkshegeskoalle, Hoorn

Een geheel verzorgde yogavakantie op Terschelling is puur genieten met verblijf in de sfeervolle Volkshogeschool vlakbij zee. Met een heerlijk vegetarisch menu, hartverwarmende yoga en schitterende wandelingen: een cadeau aan jezelf.

Yogaterschelling biedt ruim 15 jaar geheel verzorgde yoga arrangementen aan in de Volkshogeschool. Voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen en gezond leven. Met yoga aan zee, op het strand of in de mooie yogazaal midden in de bossen. Zie onze agenda met het volledige aanbod van de yogaweekenden en zomervakanties op de Volkshogeschool.

Een heerlijke plek om te genieten van de natuur en rust van Terschelling, er even helemaal uit zijn. Met aandacht voor verschillende yogavormen, meditatie, ademen, mantra, fietsen, strandwandelingen en voor wie wil een duik in zee. Het programma is voor een ieder. Voor balans, vitaliteit, energie en ontspanning.

Docenten
Peter van der Burg beoefent ruim 20 jaar yoga en is internationaal gecertificeerd yogadocent en organisator van het Yoga Festival op Terschelling. Hij heeft 16 jaar op Terschelling gewoond en diverse yogadocenten opleidingen gevolgd. Hij beoefent met veel enthousiasme verschillende yogavormen. Ook geniet hij intens van de natuur van Terschelling. Yoga voor bewustzijn en ontspannen bewegen om te genieten van je natuur.

Indra Bose is internationaal gecertificeerd Hatha yogadocent, adem coach en mede organisator van het Yoga Festival op Terschelling. Sinds 2011 deelt zij met veel plezier verschillende yogavormen en ademworkshops. Haar liefde voor de natuur op Terschelling is groot. Het hele jaar neemt ze je graag mee voor een duik in zee en voor prachtige wandelingen.

Wanneer:
t/m 20 augustus
Prijsinformatie:
Vanaf € 825,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Yoga Zomerweek II
Folkshegeskoalle

Folkshegeskoalle Schylgeralân
Badweg Hoorn 11
8896 KC Hoorn
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie over deze cursus


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.