Bezoek aan fuik & Vis bereiden

Bezoek aan fuik & Vis bereiden

Samen met Flang ga je naar de authentieke visfuik op het wad, ons UNESCO Werelderfgoed. We nemen de vangst mee en gaan de vis fileren en op verschillende manieren bereiden in de kookstudio. We maken ook de Big Green Egg en Oklahoma Joe BBQ Smoker aan om vis in te bereiden. We gebruiken natuurlijk daarbij verse groenten uit onze moestuin en zoveel mogelijk lokale producten.

 

Wanneer

  • dagelijks t/m 31 december 2019
  • Aanvang: bij laag water. Let op: er zijn geen vaste momenten. Reservering is noodzakelijk.

Prijzen

  • € 67,00
  • Prijs (bij min. 8 deelnemers): € 67,- p.p. incl. recepten, excl. drankjes

Kenmerken

Kijkwijzer

  • Voor alle leeftijdenJa

Doelgroep

  • KinderenJa
  • AlternatiefJa
  • GroepenJa
  • ZakelijkJa
  • GezinnenJa
  • JongerenJa
  • ScholierenJa
  • StudentenJa
  • VolwassenenJa
  • SeniorenJa

Locatie