Expositie “Ruurd-ùt-fan-hûs”

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Observeum, Burgum

“Ruurd-ùt-fan-hûs” is een unieke expositie, die ontroering, verbazing en bewondering bij bezoekers veroorzaakt.  Beslist het bezoeken waard geweest is de reactie van menig bezoeker aan deze tentoonstelling geweest. 

Tijdens de renovatie van het Ruurd Wiersma museum is hun collectuie bij het Observeum in Burgum ondergebracht in de expositie “Ruurd-ùt-fan-hûs”. Streven was dat het het Ruurd Wiersma museum na de winterstop in april weer geopend zou worden, maar de renovatie duurt iets langer dan verwacht. De expositie in het Observeum in Burgum wordt daardoor verlengd  tot en met 29 mei (Pinkstermaandag)

“Ruurd-ùt-fan-hûs” is een unieke expositie, die ontroering, verbazing en bewondering bij bezoekers veroorzaakt.  Beslist het bezoeken waard geweest is de reactie van menig bezoeker aan deze tentoonstelling geweest. 

Het Observeum, gevestigd aan de Menno van Coehoornweg 9 te Burgum is dagelijks (behalve op maandagen) geopend van 13:00 tot 17:00 uur en ook op vrijdagavond van 19:00 tot 22:00 uur; voor meer info en entreeprijzen kijk op de website: www.observeum.nl  of bel: 0511-46 55 44. 

Wanneer:
t/m 28 mei
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Expositie “Ruurd-ùt-fan-hûs”
Observeum

Menno van Coehoornweg 9
9251 LV Burgum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.