Het Wilde Noorden (diner + workshop)

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Marrum

Tussen de Bildtse aardappelvelden schiet van alles door: jagers en reeën, wildplukkers en chefs. Op zaterdag 9 december vanaf 18.30 uur ben je welkom bij Het Lage Noorden voor een knettercompleet wilddiner door slagerszoon, jager en chef Arjen Biesma. Wim...

Tussen de Bildtse aardappelvelden schiet van alles door: jagers en reeën, wildplukkers en chefs. Op zaterdag 9 december vanaf 18.30 uur ben je welkom bij Het Lage Noorden voor een knettercompleet wilddiner door slagerszoon, jager en chef Arjen Biesma. Wim Sterk (van wijnwinkel Sterk Natuurlijk!) verzorgt een zinnig wijnenarrangement, en Pytsje van de Tuin van de Toekomst (Jorwert) verzorgt een non-alcoholische variant.

's Middags trappen we, voor de liefhebbers, rond 15.30 af met een wildworkshop van jager en veearts Marten de Vries, waarbij je leert over het verwerken van wild en het diner helpt voorbereiden. Zo dicht op de Friese natuur was je nog nooit. Eet je mee?

Bestel snel je plekje op de website van Het Lage Noorden (Zeedijk 8, Marrum) en ga voor het complete arrangement inclusief workshop, drankenarrangement en volledig vijfgangenmenu vol eigen groentes en wild. De workshop en het diner zijn tevens te boeken in combinatie met een nachtje in de heerlijke B&B van Het Lage Noorden, zodat je onbezorgd kunt genieten van de wijnpairing door Wim Sterk van Sterk Natuurlijk.

Toch weer lekker naar huis? Naast een bob-arrangement (halve glazen) zorgen we natuurlijk ook voor een complete alcoholvrije variant door Tuin van de Toekomst in Jorwert. Of maak er een weekendje van, en boek een plekje in de B&B van Stephan en Sandra. We zien je graag bij Het Wilde Noorden!

Wanneer:
t/m 9 december 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 45,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Het Wilde Noorden (diner + workshop)

Het Lage Noorden
Zeedijk 8
9073 TN Marrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Lees meer


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.