Nieuws over Waddenzee UNESCO Werelderfgoed

11 resultaten

De waddenvereniging biedt van woensdag 13 november t/m donderdag 14 november 2019 een ondernemerscursus aan voor ondernemers uit alle sectoren. Ondernemers die deelnemen aan de cursus worden gastheer van Waddenzee Werelderfgoed.

Op 4 april jl. werd tijdens het drukbezochte symposium in Leeuwarden de officiële aftrap gegeven aan de VisitWadden campagne. Vanuit de drie marketingorganisaties is toen ook het pers/PR team voor VisitWadden samengesteld. Lees hier de update van Pers/PR.

Deze zomer is er keihard gewerkt aan WAD in een nieuw jasje. En aanstaande zaterdag is het zo ver: de première van Wad LIVE! Komend half jaar staan we op ruim 20 podia door heel Nederland samen met het Noordpoolorkest.

In april, tijdens Pasen, bezocht de journalist Stefan Jacobs van het Duitse dagblad Tagesspiegel ons mooie Waddengebied. Hij schreef een reportage voor het grote Duitse dagblad Tagesspiegel.

Met dank aan Waddenzee Unesco Werelderfgoed, het Mooiste Natuurgebied van Nederland, Waddenfonds en de Waddenacademie hebben Marketing Groningen, Merk Fryslân, Holland Boven Amsterdam een geslaagd symposium gehouden op 4 april.

Samen met de regionale marketingorganisaties, ondernemers en natuur- en erfgoedorganisaties werken Marketing Groningen, Merk Fryslân en Holland boven Amsterdam aan de promotie van duurzaam toerisme in het waddengebied.

Eén van die persreizen wordt samen met het NBTC en Het mooiste natuurgebied van Nederland ingevuld. Dat gebeurt in het kader van de campagne Holland National Parks. Speciaal hiervoor is de persreis ‘Natuur Puur’ opgezet.

Op de ITB zelf, maar ook tijdens de gesprekken met journalisten kwam naar voren dat duurzaam reizen, slow travel en kleinschalige, kortere reizen in de eigen regio een steeds grotere trend aan het worden is.