Busrit Middag-Humsterland

Busrit Middag-Humsterland

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Binnen het wierdengebied neemt Middag-Humsterland een bijzondere plaats in. Het is een open, oud wierdenlandschap en al meer dan 2500 jaar in gebruik. Een open landschap met een onovertroffen schoonheid waarin het oorspronkelijk Waddenzeelandschap duidelijk herkenbaar is in de laagtes in het landschap, in de diepen en de sloten. Op zaterdag en zondag 29 en 30 juni bieden wij een busrit aan langs de drie bezoekerscentra; het Kloostermuseum van Aduard, het Wierdenmuseum van Ezinge en het dorpscentrum van Niehove. Deze vertellen samen het volledige verhaal van Middag-Humsterland, onder leiding van Ben Westerink, bij uitstek een kenner van het gebied.

Let op: deze busrit start vanaf het station in Zuidhorn. Het aantal plaatsen voor deze bustour is beperkt, dus reserveren is noodzakelijk! 

Wanneer

  • De busrit start om 13.00 vanaf station Zuidhorn alwaar ook ruime parkeergelegenheid aanwezig is. U vindt de bus voor het gemeentehuis van Zuidhorn. De bustocht duurt 3,5 uur. Om 16.30 wordt u weer bij station Zuidhorn afgezet.

Prijzen

  • Gratis

Locatie