Winactie Aardbeien op het wad en Altijd wad

De warme zomermaanden staan weer voor de deur. Een heerlijke tijd om eens lekker te ontspannen in de tuin met een goed boek. Bij Visit Wadden voorzien we je graag van wat leesvoer. Daarom kan je deze maand kans maken op 2x2 boeken over het wad: Aardbeien op het wad van Theo Spijker en Altijd wad van Martijn Doorn. 

Deze winactie is inmiddels verlopen. 

Aardbeien op het Wad & Altijd Wad

In ‘Aardbeien op het wad’ heeft wadloopgids Theo Spijker ervaringen met deelnemers vastgelegd. Humor, drama en informatie over het wad en wadlopen zijn vaste bestand delen van de verhalen. Net als zijn liefde voor het wad. Heb je nog nooit wadgelopen, dan wil je dat na het lezen van dit boek gegarandeerd gaan doen. Ken je het wad al van dichtbij, dan is het een feest van herkenning.

‘Wat komt de tijd toch doen als de ochtend mij al zo gelukkig maakt.’ Het zijn de wind, de klei, het leven en de horizon van het wad en het Groninger land die dit gevoel van geluk prikkelen. In de dichtbundel Altijd wad neemt Martijn Doorn je mee in een rijkdom van openheid. Een wereld die je dwingt ook jezelf een beetje meer te openen. Ieder gedicht raakt een diepe verbondenheid met de weidsheid. Dat is de basis die je voelt in deze bundel. Verwonder je over het Hoogeland, de Dollard, Schiermonnikoog en de luchten van het Lauwersmeergebied. Het land van de Wadden, met al haar randen en randjes.  
 
Ervaar poëzie als manier om het leven te ontdekken. Om verhalen te voelen. Laat je verrassen. Er is altijd wad. 

Bekijk hier de actievoorwaarden en de privacy voorwaarden.

Verder lezen?

  • Wadlopen

    Ontdek alles over wadlopen. 

    Wadlopen
  • Reisdagboek

    Ontdek het nieuwe reisdagboek van Visit Wadden

    Reisdagboek

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.