Winactie: Waddenkalender van de Waddenvereniging

De Waddenvereniging heeft samen met fotograaf Jeroen Hofman voor 2024 een fotokalender gemaakt vol foto's van het Waddengebied. De kalender is bijna uitverkocht maar Visit Wadden mag vijf exemplaren weggeven t.w.v. 39,95 euro. Wil jij kans maken op deze fotokalender? Doe mee en wie weet hangt de kalender binnenkort bij jou aan de muur!

De winnaars van deze winactie ontvangen op maandag 11 december per mail bericht. 

Waddenkalender 2024

Geniet 12 maanden lang van de prachtige foto’s die Jeroen Hofman maakte van de Nederlandse Waddeneilanden met de Waddenkalender 2024. Hofman (1976) bracht afgelopen jaar het boek Eiland uit, waarin de Waddeneilanden in zestig portretten werden vastgelegd. Een aantal van deze foto's vind je terug in de Waddenkalender. Met deze winactie kun je kans maken op één van de vijf kalenders t.w.v. €39,95. Wil je zeker zijn van een kalender? Je kunt 'm bestellen via de onderstaande knop.  

Bekijk hier de actievoorwaarden en de privacy voorwaarden.

Bestel de Waddenkalender

Schrijf je in en win!

Ga je akkoord met de algemene voorwaarden? *verplicht
Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Visit Wadden? *verplicht
Hoe heb je deze winactie gevonden? *verplicht

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Over de Waddenvereniging

De Waddenvereniging is dé landelijke organisatie die opkomt voor de belangen van de Waddenzee. Omdat het gebied dat zelf niet kan. Uit liefde voor het kwetsbare waddengebied, dat we willen behouden voor toekomstige generaties. Dat doen we door sterk in te spelen op ontwikkelingen die plaatsvinden in het gebied én door zoveel mogelijk mensen bij ons werk te betrekken. Wij zijn een particuliere, onafhankelijke en kritische vereniging. Al onze standpunten zijn gebaseerd op feiten en wetenschappelijk onderzoek. Wij kunnen ons werk alleen doen met steun van mensen zoals jij.

Help mee!

Verder lezen? - Ontdek de mooiste verhalen en tips van Visit Wadden

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.