Win een onvergetelijke Doe eens Wad tocht

Wil jij kans maken op een onvergetelijke ervaring én heb je zin om je handen uit de mouwen te steken om samen iets te doen aan de plastic soep? Dit is je kans! In samenwerking met Doe eens Wad geeft Visit Wadden 1 x 2 plaatsen weg voor een unieke zeiltocht. Samen met schipper Nienke Dijkstra vaar je met ondergaande zon over de Waddenzee naar Het Rif. Dat is een prachtige zandplaat, middenin de Waddenzee, tussen Ameland en Schiermonnikoog. Wat moet je doen? Via het onderstaande formulier je gegevens achterlaten en je maakt automatisch kans! 

Let op: de datum voor deze zeiltocht staat vast op vrijdag 27 oktober en het schip van Nienke vertrekt om 16.00 uur vanaf de haven van Lauwersoog. 

Doe eens Wad

“Als jij doet wat jij kunt en ik doe wat ik kan en we vragen allebei anderen om ons te helpen. Hoe ver kunnen we dan komen?”

Nienke Dijkstra, duurzaam ondernemer en oprichter van Doe eens Wad, is een gedreven persoon. Met het organiseren van bijzondere zeiltochten, het geven van lezingen of events én natuurlijk de verkoop van het bekende juten jutzakje, maakt Nienke de wereld mooier. Dat doet ze graag samen met zoveel mogelijk mensen. Dus doe mee en doe ook Wad! Wil je meer weten over Nienke én Doe eens Wad? Kijk dan onderaan deze pagina voor meer informatie.  

Bekijk hier de actievoorwaarden en de privacy voorwaarden.

Schrijf je in en win!

Ga je akkoord met de algemene voorwaarden? *verplicht
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief *verplicht
Hoe heb je deze winactie gevonden? *verplicht

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Wat ga jij ontdekken?

Met de nieuwsbrief van Visit Wadden blijf je op de hoogte van alles wat speelt in het Waddenzee UNESCO Werelderfgoed. De leukste interviews, achtergrondartikelen, tips én winacties ontvang je maandelijks in je mailbox. Alle regio's uit het waddengebied komen aan bod: de Waddenkust van Noord-Holland, Friesland en Groningen én de vijf Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Meer informatie

Meer weten? - Ontdek hier alles over Doe eens Wad

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.