Win een proeverij van Het Zotte Kalf

In samenwerking met Het Zotte Kalf, een jonge Plattelandsbrouwerij in het Groningen, hebben we een smakelijke winactie opgezet. We mogen namelijk een bierproeverij weggeven voor vijf personen met een plaatselijke borrelplank t.w.v. € 125,-. Wil jij kans maken op deze smakelijke winactie? Laat hieronder dan je gegevens achter en wie weet ben jij straks trotse winnaar van deze bierproeverij.

Deze winactie loopt t/m 17 mei. De winnaar ontvangt per mail bericht. 

Het Zotte Kalf

Het Zotte Kalf, is een jonge Plattelandsbrouwerij, gevestigd op een boerderij tussen Onderdendam en Winsum. Het jongvee in de koeienstal kreeg na een verbouwing gezelschap van een brouwerij.

Klaas-Jan en Freddy (de brouwers) brouwen voor elk seizoen passend speciaal bier die ze in de lokale omgeving verspreiden. Denk aan restaurants, boerderijwinkels maar ook grote plaatselijke slijterijen, zoals de Gal en Gal. Ze brouwen naast speciaal bier ook vaste bieren, zoals de Barrosa Blond, Salorn Tripel en Galloway Porter. Kortom, voor ieders smaak bestaat er een bier van Het Zotte Kalf. Nieuwsgierig waar je deze specialbieren kunt kopen? Bekijk hier de verkoop locaties.

Bekijk hier de actievoorwaarden en de privacy voorwaarden.

Meedoen aan de winactie?

Krijg je al dorst en ze jij die bierproeverij wel zitten? Schrijf je dan snel in voor de winactie en maak kan op een bierproeverij t.w.v. € 125,00 bij de Plattelandsbrouwerij. Tijdens de bierproeverij nemen ze je mee in het brouwerijproces van begin tot eind. Daarnaast proef je natuurlijk de verschillende soorten bieren onder het genot van een plaatselijke borrelplank.

Ga je akkoord met de algemene voorwaarden? *verplicht
Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Visit Wadden? *verplicht
Hoe heb je deze winactie gevonden? *verplicht

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Verder lezen?

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.