Win een onvergetelijke ervaring in Den Helder

Laat je betoveren door de prachtige kustlijn, de levendige haven en de authentieke charme van Den Helder. Bezoekers van Sail Den Helder maken kans op een onvergetelijke overnachting én wadloopexcursie in de Noord-Hollandse havenstad. Kom heerlijk tot rust in Hotel De Werf en beleef een avontuurlijke middag wadlopen met De Groot Recreatie. Wat moet je doen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Visit Wadden en je maakt kans! 

De winnaar krijgt via een e-mail persoonlijk bericht. 

Hotel De Werf & De Groot Recreatie

Slapen in Den Helder doe je in het fraaie hotel De Werf. Een luxe boetiekhotel in hartje stad met acht hotelkamers en een toffe bar. Het stadshotel bevindt zich in het centrum van Den Helder. Op een steenworp afstand van de zeedijk kun je genieten van een aangename wandeling.

De Groot Recreatie biedt u een zee van mogelijkheden aan op het gebied van recreatie. Zo organiseren zij de volgende activiteiten: wadlopen, vogels en zeehonden spotten tijdens een rondvaart, wandelen en fietsen over Wieringen, zelf garnalenvissen of overnachten in het Waddenhuus.

Bekijk hier de actievoorwaarden en de privacy voorwaarden.

Schrijf je in en win!

Ga je akkoord met de algemene voorwaarden? *verplicht

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Wat ga jij ontdekken?

Met de nieuwsbrief van Visit Wadden blijf je op de hoogte van alles wat speelt in het Waddenzee UNESCO Werelderfgoed. De leukste interviews, achtergrondartikelen, tips én winacties ontvang je maandelijks in je mailbox. Alle regio's uit het waddengebied komen aan bod: de Waddenkust van Noord-Holland, Friesland en Groningen én de vijf Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Meer informatie

Meer weten? - Ontdek hier alles over Hotel de Werf en De Groot Recreatie

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.