Deelname winactie Zilt

Annette van Ruitenburg, Ellen van Straten en Sabien Bosman vertellen je in het boek Zilt alles over de zilte groenten van het waddengebied én hoe je deze zelf kunt verbouwen. Het boek is rijkelijk gevuld met heerlijke recepten en handige tips. Visit Wadden mag drie exemplaren van het boek weggeven, inclusief een zilt zadenpakket om zelf te te gaan telen. Vul het onderstaande formulier in en wie weet maak jij kans op een exemplaar van Zilt! 

Deze winactie is inmiddels verlopen. Je kunt dus niet meer meedoen. 

Over het boek

Zilt: heerlijke recepten en moestuin- en teeltips. In hun nieuwste boek leren Annette van Ruitenburg, Ellen van Straten en Sabien Bosman je hoe je zelf zilte groenten kweekt en teelt. Daar blijft het natuurlijk niet bij. Ze laten je uiteraard ook zien wat je er allemaal mee kunt doen. Zilte groenten - zoals zeekraal, lamsoor, oesterblad en zeewier - kun je namelijk overal groeien. In de tuin, op het balkon in bakken of bloempotten, in de kas, in je woonkamer of op het aanrecht. Zilt is rijkelijk gevuld met maar liefst 75 heerlijke recepten én tips voor het telen in je eigen moestuin. Door middel van handige QR-codes in het boek, krijg je verschillende filmpjes te zien over over het kweken, telen en koken van zilte groente. 

Wil je verzekerd zijn van een exemplaar van Zilt? Via de website van Annette van Ruitenburg  - te vinden via de onderstaande knop - is het boek te bestellen. 

Bestel nu

Dit wil je lezen - Ontdek ook deze verhalen

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.