Doe mee aan de enquête!

Hoe beleef jij de natuur van de Wadden? Wat vind jij belangrijk tijdens je bezoek? Observeer je wel eens vogels, geniet je van de vergezichten, of ben je vooral actief bezig? Negen natuurorganisaties in het Waddengebied zouden graag willen weten hoe bezoekers de Wadden en Wadvogels beleven.

De resultaten worden door de natuurorganisaties gebruikt om bezoekers meer bewust te maken van de bijzondere natuurwaarden van de Wadden, en specifiek de behoeften van Wadvogels. De enquête is onderdeel van een groot project waarin gewerkt wordt aan het herstel van gezonde vogelpopulaties in het Waddengebied. De komende jaren wordt gewerkt aan concrete maatregelen op plaatsen waar vogels broeden en rusten, zoals nestbescherming, aanleg van broedeilanden en hoogwatervluchtplaatsen.

Graag willen we je mening horen als je dit jaar het Waddengebied hebt bezocht. Met het Waddengebied bedoelen we niet alleen de Waddeneilanden en de Waddenzee, maar ook het vasteland in Groningen, Friesland en Noord-Holland. Afgelopen zomer hebben we ter plekke enquêtes gedaan. Als je dit jaar niet in het Waddengebied bent (geweest) als bezoeker, kun je alsnog de enquête invullen via de onderstaande knop.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Vul hier de enquête in

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.