Proef het Wad

Wil jij ook kans maken op een Waddendiner voor twee? Dat kan tijdens de Culinaire Wadden Weken. Het Waddengebied zit vol verrassende smaken. En dat mag gevierd worden. Doe mee en wie weet proef jij straks de smaak van de Wadden bij een van de deelnemende restaurants. Kies zelf je favoriete restaurant en eet tijdens de Culinaire Wadden Weken een heerlijk Waddendiner.  Laat hieronder je gegevens achter en wie weet proef jij straks al het lekkers van het Wad.

Deze winactie is inmiddels verlopen. De winnaar ontvangt per mail bericht. 

De Culinaire Wadden Weken

Tijdens de Culinaire Wadden Weken beleef je samen met horecabedrijven en producenten de smaak van de Wadden langs het gehele Waddenzee UNESCO Werelderfgoed. Van de zilte smaak van vis en schelpdieren tot het graan uit de Graanrepubliek; in het Waddengebied vind je alles wat je nodig hebt. Ontdek bij verschillende restaurants in het Waddengebied nieuwe smaken en luister naar de verhalen van boeren en chef-koks. Allemaal lokaal en met zorg voor de omgeving geproduceerd. Eet je mee?

In november eet jij misschien wel in een van de deelnemende restaurants in het Waddengebied. Bekijk hier de actievoorwaarden en de privacy voorwaarden.

Schrijf je in en maak kans op dit unieke Waddendiner voor twee bij een restaurant naar keuze tijdens de Culinaire Wadden Weken.

Bekijk alle deelnemende restaurants

Ontdek meer

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.