slapen aan de Waddenzee

In samenwerking met Grounded Expedities geeft Visit Wadden een overnachting voor twee personen weg. Dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van het Wad, terwijl jij samen geniet van het comfort en de moderne uitstraling van de Waddenhuisjes. Wil jij kans maken op deze unieke overnachting t.w.v. €90,00 in september 2023? Laat hieronder je gegevens achter en wie weet slaap jij straks pal naast de Waddenzee.

De winnaar van de overnachting krijgt op maandag 24 juli bericht per mail. 

 

De avonturiers van Grounded Expedities

Als echte noorderlingen, geboren in Drenthe maar met Groningse en Friese roots, voelen Sjoerdje en Lisanne een haast vanzelfsprekende aantrekkingskracht tot natuur en ruimte. Hun jeugd speelde zich grotendeels af in de Drentse natuur, waar vrije tijd en vakanties in het teken stonden van eindeloos buiten spelen: zwemmen, kampvuurtjes maken en slootje springen. Deze liefde voor de natuur en het buitenleven vormt nu de inspiratie voor de diverse belevingen die ze aanbieden. Variërend van avontuurlijke teamuitjes tot SUP-clinics en microactiviteiten zoals wildplukken, wandelingen en pizza bakken op open vuur. Sinds kort bieden ze ook Waddenhuisjes aan, pal achter de Waddendijk bij Noordpolderzijl in Groningen.

Kom slapen en spot het Noorderlicht

In september slaap jij misschien wel in een van deze sfeervolle Waddenhuisjes bij Noordpolderzijl. Ervaar de ware duisternis en serene stilte van de nachten, waar je op bepaalde momenten zelfs het betoverende Noorderlicht kunt bewonderen! Verwonder je over de omgeving zoals de uitgestrekte landschappen en schilderachtige dorpjes. Het is de perfecte locatie om te genieten van bijzondere ontmoetingen en ervaringen zoals Wadlopen

Bekijk hier de actievoorwaarden en de privacy voorwaarden.

Schrijf je in en maak kans op deze unieke overnachting op één van de donkerste plekken van Nederland.

Ga je akkoord met de algemene voorwaarden? *verplicht
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief *verplicht
Hoe heb je deze winactie gevonden? *verplicht

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Ontdek meer - Over Grounded Expedities en Noordpolderzijl

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.