Zaterdag 30 oktober

De Nacht van het Wad wordt vier keer paar jaar georganiseerd langs de Waddenkust. Uiteenlopende evenementen zoals nachtwandelingen, excursies, diners bij kaarslicht, vaartochten en lezingen zijn te bezoeken in de kustprovincies van Noord-Holland, Friesland en Groningen. Het Programma Donkerte van de Wadden wil met de Nacht van het Wad specifieke aandacht voor duisternis in het Waddengebied vragen én de bewustwording over de noodzaak van het behoud van de duisternis vergroten.
 

Agenda Nacht van het Wad 2021

Dit jaar wordt de Nacht van het Wad nog twee keer georganiseerd: op zaterdag 30 oktober en op zaterdag 18 december. Voor de aankomende editie staan er een heleboel activiteiten op de planning. Wat te denken van een avondvaartocht op de Waddenzee, een lichtjestocht door Den Burg, sterren kijken op Texel of Schiermonnikoog én een nachtwandeling langs de Groninger Waddenkust? Er valt genoeg te beleven tijdens deze bijzondere Nacht van het Wad! 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het gehele programma? Download dan het handige overzicht via de onderstaande knop óf kijk op de website van de Nacht van het Wad

Download het overzicht