Winactie Waddenprijzen

Bent je dit jaar in het Waddengebied geweest voor een vakantie? Vul dan de enquête in en maak kans op een van de bijzondere Waddenprijzen. Het Waddengebied betreft het gehele gebied van Den Helder tot Delzijl, zowel het vaste land als de eilanden. 

De enquête

Ben je dit jaar op een korte of lange vakantie geweest naar het Waddengebied? Dan zijn wij erg benieuwd naar je ervaringen en naar je reden om te kiezen voor het Waddengebied. Met de resultaten van de enquête hopen we het Waddengebied nog leuker te kunnen maken, door het beter op de wensen van de toerist te laten aansluiten. Het onderzoek wordt uitgevoerd binnen het ProWad link project, in samenwerking met Duitsland en Denemarken. De enquête is anoniem. Om mee te doen aan de winactie, kan je na afloop via een link je e-mailadres achterlaten. 

Ga naar de enquête

Wat kan je winnen?

 • Twee overnachtingen voor twee personen, inclusief unieke waddenervaring
  Overnacht met 2 personen 2 nachten op een van de Waddeneilanden en beleef een unieke waddenervaring. 
 • Eén overnachting voor twee personen, inclusief wad excursie
  Overnacht 1 nacht met 2 personen aan de Waddenkust en ga op wad excursie.
 • De Bosatlas van de Wadden
  Leer alles over het Waddengebied met deze bijzondere uitgave van de Bosatlas.
  Bekijk de Bosatlas
 • De Waddenagenda
  Plan je volgende bezoek aan de Wadden alvast met deze prachtige Waddenagenda. 
  Bekijk de Waddenagenda
 • Het boek Glans op het Wad van Dick Hoekstra 
  Dick Hoekstra schetst de geheel eigen geschiedenis van de Nederlandse Waddeneilanden en hun bewoners.
  Bekijk Glans op het Wad
 • De Crossbill guide voor het Waddengebied
  Ontdek de natuur aan de hand van unieke fiets- en wandelroutes met natuurbeschrijvingen.
  Bekijk de Crossbill guide

Meedoen is heel eenvoudig. Vul de enquête in en klik aan het einde van de enquête op de link naar de winactie. Vul daar je e-mailadres in om mee te doen aan de actie. De actie loopt van 3 oktober 2020 t/m 22 maart 2021. Winnaars worden door loting aangewezen. De winnaars ontvangen op 23 maart bericht via e-mail. De winnaars zullen, nadat zij hier toestemming voor hebben gegeven, ook bekend worden gemaakt op deze pagina. Lees de volledige actievoorwaarden hier

Prijswinnaars eerste ronde

De prijswinnaars van de eerste ronde zijn: Janneke Leune uit Benthuizen (winnaar verblijf 2 nachten), Marlies Lorist (winnaar verblijf 1 nacht), Kees Boon van Texel (winnaar van de Bosatlas), Leon van Cruijsen (winnaar van de Waddenzee Werelderfgoed weekagenda) en Wemmy van Loobergen uit Hoogeveen (winnaar van Glans op het wad). Gefeliciteerd!

Janneke gaat naar Terschelling. Ze mag daar twee nachten verblijven in de bed and breakfast van Flang en Willemijn.  Met Werelderfgoedambassadeur Flang Cupido gaat ze het wad op om een echte Waddenmaaltijd bij elkaar te zoeken. Andere prijswinnaars Marlies gaat naar Ee, aan de Friese kust verblijft ze in Uniazathe en gaat ze mee op Wadexcursie.

Waddenzee Werelderfgoed - Home Ameland - AmelandPROWAD LINK, Interreg VB North Sea Region Programme