Wandeling met dorpsgids door Uithuizen

Uithuizen

Wandel mee met een dorpsgids door het centrum van Uithuizen. Tijdens deze tocht, die ongeveer 2 uur duurt, neemt dorpsgids Jan van der Ploeg je mee op een ontdekkingsreis langs sporen uit het verleden.

In Uithuizen wordt elke maand een boeiende historische wandeling door het centrum georganiseerd. Met een zorgvuldige balans tussen het heden en het verleden, onthult dorpsgids Jan van der Ploeg niet zichtbare sporen uit het verleden maar vertelt hij ook over wat er helaas verdwenen is.Tijdens de wandeling deelt Jan van der Ploeg niet alleen feitelijke informatie, maar ook boeiende verhalen en anekdotes.

Opgave

Per wandeling kunnen er minimaal 6 tot maximaal 12 personen mee. Vanwege de beperket plek is opgeven verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar uithuizen@dorpsgidsenhogeland.nl of door een berichtje te sturen naar 06-54230266. Je aanmelding wordt altijd bevestigd. Om de gemaakte kosten te dekken, wordt een bescheiden vrijwillige contante bijdrage op prijs gesteld. In de groep wordt gezamenlijk besloten of we tijdens de wandeling een koffiestop maken, uiteraard op eigen kosten.

Voor groepen is het mogelijk om een speciale wandeling aan te vragen, waarbij de focus kan worden gelegd op een specifiek interessegebied. 

De wandeling is toegankelijk voor mensen die een rollator, scootmobiel of rolstoel gebruiken.

Wanneer:
30 mei t/m 29 augustus
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Wandeling met dorpsgids door Uithuizen

Oosterstraat 15
9981 CN Uithuizen
Plan your route

from your location

Meld je aan


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.