Naar de bollen 2024

't Zandt

Wandel, fiets of maak een autorit langs de bollen in het Hogeland en Eemsdelta.

Je hoeft niet ver te reizen om de mooiste tulpenvelden te zien.  Op zaterdag 27 april kun je wandelen, fietsen of rijden langs de bollenvelden in Hogeland en Eemsdelta. Koop een kaartje en ontvang jouw startbewijs voor een ware kleurexplosie.

Wandelen

Er zijn wandelroutes in verschillende afstanden: 10 km, 20 km, 30 km en 40 km. De wandelroutes lopen langs de bloeiende bollenvelden.

Fietsen

De fietsroute langs de bollenvelden is 35 km lang. Bij de start krijgt je een duidelijke routekaart met beschrijving. Op de routekaart zijn alle bollenvelden gemarkeerd die volop in bloei zullen staan.

Rijden

De tocht die voor auto’s en motoren is uitgezet is 65 km lang en voor iedere rijder geschikt.

Alle routes worden zowel op een kaart als met een routebeschrijving aangeboden. De wandelroutes zijn voorzien van pijlen. Voor motorrijders is er ook een digitale optie van de route.

Meer informatie en aanmelden  www.naardebollen.nl

Naar de Bollen wordt georganiseert door Rotaryclub Uithuizen - Het Hogeland. Rotary is een serviceorganisatie. Dat wil zeggen: de leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde Fellowship met één visie: Service above Self. De opbrengst van de inschrijfgelden van alle deelnemers en de sponsorbijdragen gaan volledig naar het goede doel. 

Wanneer:
27 april
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Naar de bollen 2024

Omgeving Hogeland en Eemsdelta
9908 TA 't Zandt
Plan your route

from your location

Bezoek de website


Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.