Muziekfestival Sunsation

Sorry, this event is not available anymore

Op vrijdag 24 maart gaat het evenement van start met Sunsation Live. Tijdens deze avond draait het om live-muziek en interactie tussen publiek en de band Funky Pianos. DJ Eling zal deze avond op zijn eigen unieke wijze muzikaal omlijsten.

Zaterdag 25 maart staat de Klimaatgroep Hollandse Avond op het programma. De organisatie is erg blij me…

Op vrijdag 24 maart gaat het evenement van start met Sunsation Live. Tijdens deze avond draait het om live-muziek en interactie tussen publiek en de band Funky Pianos. DJ Eling zal deze avond op zijn eigen unieke wijze muzikaal omlijsten.

Zaterdag 25 maart staat de Klimaatgroep Hollandse Avond op het programma. De organisatie is erg blij met de komst van Jannes, de Drentse volkszanger stond al jaren op het wensenlijstje van Sunsation. De Hollandse Avond kent ook dit jaar weer 2 podia. Op Roy’s Donderende Mainstage zijn naast Jannes ook optredens van John West en Jeffrey Heesen te zien. Feest artiest Vieze Jack zal de boel op stelten komen zetten, DJ Roy zal zijn vertrouwde plek achter de draaitafels weer innemen. Feest DJ Maarten is opnieuw de gastheer van het tweede podium, hij mag er met De Alpenzusjes, Dikdakkers en Lawineboys weer een onvergetelijke avond van maken.

Het tweede weekend begint op vrijdag 31 maart met Back to the 90’s and 00’s. Met Alice DJ en Nakatomi staan twee wereldwijd succesvolle dance-acts uit de jaren 90 op het programma. Daarnaast haalt de organisatie met Totally Spice de beste Spice Girls tribute band naar Middelstum. Zij zullen, compleet met de iconische outfits en originele danspasjes, de hits van de Spice Girls ten gehore brengen. Zanger Brace, bekend van onder andere “Leipe Mocro Flavour”, maakt het programma van de avond compleet. DJ Peter Zuidhof zal achter de draaitafels plaatsnemen en zorgen dat de dansvloer in beweging blijft.

Op zaterdag 1 april staat het Sunsation Dance Event op het programma. Er staan een groot aantal DJ’s en live-acts op het programma, verspreid over twee podia. Onder andere internet-sensatie Bankzitters, die afgelopen jaar de Top2000 luisteraar verraste met drie noteringen, komt naar Middelstum. Ook onder andere Lanterfantje, Jinho 9, Trobi en DJ Jantje zullen er met gastheer Marboo een feest van maken. De liefhebbers van de hardere muziekstijlen kunnen uit hun dak gaan met onder andere Frontliner, Rebelion, Atmozfears, Hard Driver, Partyraiser en MC Apster. 

Prices

  • from €10.00 to €35.00 Excl. service fee. Meer informatie, zie website.

Contact

Address:
Nabij Borg Ewsum
Oosterburen
9991 NB Middelstum
Plan your route
Distance:

Location

Don't miss a thing!

Receive the latest news, the best stories and the best routes from VisitWadden.